onsdag 1. oktober 2008

Besøk i barteby

Den Franske Jenta kom i år igjen, denne gangen med forsterkninger: Carola. Sammen rocket vi Trondheim en helg, vi snakket fransk, dro på Klinfæst på Samfundet (noen fikk klint!), fikk med oss alle tre gangene Haddaway sang "What is love" og kom oss hjem alt for sent. Knallsuksess! Vi sikret det kulturelle alibiet med å guide hverandre rundt på Trøndelag folkemuseum med røverhistorier om "the little Gnomes", bryllup og lafteteknikk, og selv ikke "kleinhet, regn og vind i orkans styrke" (sitat Carola) kunne stoppe oss i å ha en helt fantastisk dag der oppe. Takk og lov avsluttet vi med stor stor lunch og kakao på Tulla Fischer.

Gode venner, gode dager, gode minner, og etterhvert kommer det bilder også. (Jeg må bare klare å innstallere Nikon Transfer på macen min, samt finne kamerakabelen jeg allerede har rotet bort...)

2 kommentarer:

Siri sa...

Hehe, er litt kleint å bare sende melding og si: Ja hei du, har fått meg kjæreste! Og det var i grunnen det hele! KOZ! Men ja, har visst det :) Og ja, det var derfor jeg var på medisinfest... skumle saker, medisinstudent var kanskje den siste samfunnsgruppen jeg trodde jeg kom til å finne meg kjæreste i! Men det er kos :) Hvordan står det til i T-town? Jeg er glad for at Tim-Siri blir satt pris på, må innrømme at jeg savner han/henne!

*Deline sa...

http://www.youtube.com/watch?v=Sc512PDxwxE

og Den Franske Jenta will be back!
takk for en knallbra helg! :)