torsdag 12. juni 2008

Hvordan låser man et telt, liksom?

Jeg skal på Hovefestivalen og jobbe opprigg, og min kjære søster skal jobbe under festivalen med noe pressegreier. Problemet er bare at hun ikke har tenkt seg ned samtidig som meg, men to-tre dager etter meg. Så derfor, kjære venner, skal jeg reise til Tromøya alene, sette opp telt alene, jobbe på Hoves største scene alene, sove i telt alene, skaffe meg venner alene osv osv osv. Jeg merker den sosiale angsten tar tak allerede. For å ikke snakke om at det å slå opp telt, kanskje ikke er det jeg er aller best til her i verden. Dessuten ligger både arbeidsbukse og hansker i Trondheim, vi snakker urutinert til tusen her! Knurr.

Skal du på Hove? Eller enda bedre, skal du jobbe med Hoveoppriggen? Let me know!

3 kommentarer:

Maria Amelie sa...

Jeg skjønner deg veldig godt! Jeg skal også på Hove. Skal reise helt alene og jeg eier ikke telt og aner ikke hvordan jeg skal slå den opp en gang! Men jeg satser på kjempehyggelige folk som kan hjelpe meg med slikt. Tipper dere riggere kommer til å bli en sammensveiset gjeng i løpet av den tiden dere rigger, så ikke noe å bekymre seg over:-)

Erle sa...

Forstår angsten, men jeg er sikker på at hvis noen klarer å reise ned alene og skaffe seg venner i løpet av den tiden det tar å rigge opp et telt, så er det jo deg. Når reiser du ned? Innom Kruke på veien for selvtillitsboost? :)

Silje sa...

Har ikke du vært med i Regi ett år nå? Så et telt må du kunne få opp =) Er det krise får du bare blunke til noen gutter, eller ta Storåstrikset til meg og Linda; bli kjent med andre teknikkere som bor i hytte og bo der =)