tirsdag 3. juni 2008

Christians motetips, del 1

Hørt på Choco Boco, etter en flaske rødvin, en onsdagskveld i mai:

Astrid: jeg fatter bare ikke hva jeg skal ha på meg... Jeg gidder jo ikke se ut som om jeg har pyntet meg masse for det her, men jeg vil jo ikke være stygg og komme i hettegenser heller da.
Christian: du må jo ha på en kjole! Men altså... En kjole du kunne gått med Converse til. Da vet du at du er causual nok. Kan du gå med Converse til det, så er du ikke overdressed.
Astrid: men jeg kan jo ikke gå med Converse på restaurant?
Christian: neinei, men du kunne ha gått med Converse, og det er det viktigste.

Jeg tok ballerinasko isteden.
Derimot vil jeg gjerne ha innspill på hvilke par som burde få bli med til Oslo, Wooden og Hove, siden jeg bare har plass til to par mens to andre må (hysj, ikke si det til dem!) sove litt i en bod ved Høyskoleparken til jeg kommer og redder dem i juli.

4 kommentarer:

-m- sa...

jeg er tidlig ute, HURRA!! Men de røde må helt klart bli med. Du klarer deg ikke uten de røde. De fine røde. ja. røde!

Ingrid... sa...

Jei, takk for oppskrift! Skal prøve i dag, må bare høre med mamma åssen man bruker ekspresso-saken. Liten erfaring med slikt:P

Så bra at du kommer! Ikke sikkert du trenger et sted å sove, blir nachspiel med pølse, band og smågodt for de inviterte. Og det er du! Tenkte å si til folk at de kan ta med sovepose og liggeunderlag, så kan man sove inne på union hvis man blir trøtt:) Men du bør komme når festivalen åpner, kl.17. Tror det blir tjokka fullt i år, og vi har bare plass til 400. Jei, gleder meg!

Jeg stemte på hvite converse, men det var før jeg så at de skulle på festival. Så nå stemmer jeg hvite og røde.

Ingrid sa...

FOR HELVETTE, ENTEN SKRIVER DU MED STOR FORBOKSTAV ELLER SÅ GJØR DU DET IKKE.

*Deline sa...

les beiges et les rouges :)