tirsdag 15. april 2008

På besøk hos meg

Smartere mennesker vil påstå at jeg utsetter å skrive oppgaven min. Jeg er potensielt enig, men jeg vil vise frem noen av tingene jeg er glad i... Jeg blogger jo sørenmeg aldri bilder. Og jeg skal skrive i hele kveld.

Verdens fineste julegave, bilde av Erle og meg på Vestkapp ifjor sommer. Det blåste masse, og vi var slitne og solbrune og hadde surfet i tre dager. Digg! Skjellene er fra Hoddevik og solbrillene ble innkjøpt til beach party i februar. Gode minner.Hørt på fylla: "Sender du kort, får du kort." Det vet jeg alt om, din bedrevitende nisse, synd du ikke er litt mer likanes, så kunne du blitt med hjem og sett på postkortveggen min. Hjemmelagde kort, bursdagskort, kort fra Tulum, Berlin, Cork, Paris, Italia, Taize... Send kort! De havner på veggen. Legg særlig merke til det kuleste kortet oppe i høyre hjørne, hvor det står "Astrid - You rule". Det er sendt fra Nashville av en fyr som heter Derrick Brown, en poet Mark og jeg møtte på Garage i våres.Barndomsminner på speilet. Passer alltid på.Slik starter dagene. Adressas kulturdel (her er Raga Rockers bekreftet til Storås, og Samfundets kampfond bevilger penger til Kvarteret i Bergen), espresso fra den nye og fine mokkakannen i stål fra Bordeaux, og espressokoppene jeg kjøpte til Ruben til jul. Er det søndag, er det egg og bacon på gang.

Et lite innblikk i livet mitt altså. Egentlig hadde jeg tenkt å ta bilde av skjerfene mine, Converse i tre ulike farger og slitasjegrad, buttons og sminke, men det får bli en annen gang.

3 kommentarer:

Opphavet sa...

Englen i Trondheim! Så koselig :) Gleder meg til gjensyn av både den og deg :) :)

NHR sa...

Oi, der henger jo kortet fra Wien! :-D

Ingrid... sa...

Jippi, bilder! Fine fine tingene:) I morgen er det kaffe! Hurra! Ps: Jeg vil se conversene og buttonsene osv...