torsdag 27. mars 2008

Teaser: ParisJeg er mongo med internett, så her kommer noen bilder fra Paris, men bare de som er i landskapsformat, siden jeg ikke klarer å snu de andre bildene mine i blogger. Flere på Facebook. Go check it out.

Dette er utsikten fra Montmartre, god Ameliestemning, crepes og creme brulee, mye amerikanske stemmer og gode muligheter for karrikaturtegninger av deg selv. Vil du egentlig ha en karrikatur av deg selv? Vi trodde ikke det. Er en grunn til at vi ikke skal bli politikere, liksom.Morsom grafitti på vei ned fra Montmartre.Kanskje egentlig et høykantbilde, men what the heck: Fransk ingeniørkunst på sitt beste for over 100 år siden, Tour d´Eiffel, by night. God utsikt, engstelig mamma: "Jeg vet han bygde masse broer og sa at et tårn bare er en bro oppover, men man pleier da ikke ha heiser i broer?" Priceless."Hjelp, vi er fanget i en glassmonter! Hjelp!" Morsom og spennende gåtur i Marais med fransk guide. På fransk. Jeg fikk med meg en del, men på et gitt tidspunkt klarte jeg ikke ta inn mer fransk, og så etter gøyale ting isteden. It´s all in the details, liksom. Marais var bra sted, likte det godt, selv om jødebakeriet ikke akkurat scorte topp på service.Place Pompidou, utsikt fra Centre de Pompidou. Masse fin samtidskunst! Aye.

Ellers var vi på Louvre... Musee d´Orsay... Shopping... Mer gåtur... Flere bilder og mer info kommer. Se ellers søsters blogg for en bokstavelig talt (hoho) festlig omtale av turen.

Nå skal jeg nemlig lage meg erkefransk middag: gåselever, løkkompott, salat, brød og en rar pølse som lukter i hele kjøkkenet.

2 kommentarer:

kristin sa...

Åh, så koselig! Jeg elsker Paris! Og gratulerer med å ha funnet Marais – jeg gikk på en ordentlig smell forrige gang jeg var der og gikk på meg gnagsår på jakt etter strøket...

Plingrid sa...

Du må rotere dem før du laster opp, iks. Herregud, du er så lite teknisk av deg. :D