fredag 21. oktober 2011

Sånt det handler om om høsten

Det handler om regnvåte gater og vind og væromslag som går nesten like fort som i Trondheim. Det handler om indieklubber og stärköl, svensk husmannskost og langbord, ord som ikke betyr det samme og alle de velkledde svenskene. Det handler om mandager som bare er mandager og å søle kaffe på den siste rene trøyen mens alle andre er velkledde og ikke søler kaffe. Det handler om å klatre tre ganger i uken, ha ømme føtter og stive skuldre og topprepskort i hånden. Det handler om nye og underbara kompiser som man er så glad for å ha møtt, og det handler om å savne de gamle så mye at man har klump i magen mens man teller ned dagene til man skal hjem.

Det handler om å stå sammen med sin beste venninne som har flydd inn fra Berlin ved en motorvei langt utenfor centrum etter at man har gått fra en tråkig svartklubb og le av sin egen dialekt klokka to om natten. Mest av alt handler det om det.

1 kommentar:

Ju sa...

fint innlegg, så det ikke før nå! Mer calvados, sier jeg! Neste gang finner vi en bra svartklubb også :) evt en skikkelig berlinsk én!
Klemmer