Tre uker. Den tiden det tar for bagasjen min å bli nesten dobbelt så tung, og formere seg fra å være en sekk til å bli en veldig full sekk og en like full bag. Forklaringen kan finnes i:
- å ha med seg et kilo parmesan hjem. Mannen i butikken trodde vi tullet da vi (til sammen) ville ha to og et halvt kilo parmesan. Vakuumpakket. I 500 grams porsjoner.
- å kjøpe to par sko. Og litt klær.
- å gå bananas i Bialettibutikken: fra nå av er det ingen tvil om hvem som har tegnesalens kuleste kaffe.
- å kjøpe absurde mengder skissebøker i Assisi.
- å klare underverket å ikke miste noenting.
Spørsmålet nå er: klarer jeg å slanke bagasjen på en uke i Oslo/på hytta, eller blir den bare enda tyngre?
mandag 6. april 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
Og tusen takk for kort! Jeg ble veldig glad!
Parmesan og sko, det høres bra ut!
Jeg er imponert over at studentbudsjettet ditt tillater at du går bananas i Bialetti-butikken! Kudos der altså.
Bare to par sko?? Imponert at du klarte å beherske deg, det ville ikke jeg klart:-)
Legg inn en kommentar