fredag 6. februar 2009

This is London - in pictures

London var veldig fint, og mesteparten av tiden gikk jeg rundt og så på hus. Resten av tiden drakk jeg kaffe eller vin, eventuelt tok jeg tuben og hørte på The Blow, eller kjøpte te.

Dette er noen av bildene jeg tok. Flere kommer på Flickr i nær fremtid, og en billedpost fra Cambridge kommer nok her også hver øyeblikk.

Det er viktig å se opp, lærte jeg i London. Og så er det viktig å se til høyre så man ikke blir påkjørt, noe jeg nesten lærte the hard way.

Atter et kroneksempel på gleden av å se opp. Dette er altså Norman Fosters The Gherkin i City, og jeg tok også en titt på biblioteket på LSE som han også har tegnet. Jeg sanket maks mengde nerdepoeng hos lærerne mine da jeg kunne fortelle at "jeg hadde snakket med brukerne av biblioteket om hvordan de opplevde biblioteket", dvs hørt Adrians venner whine over hvor bråkete det var der. Yeah.

British Museum. Min første skikkelige arkitektorgasme i London. Ooooho! Jeg hører de har andre ting på det museet, men for meg var bygget nok for denne gang.

I denne gaten bodde Adrian. Rekkehus er kult. I 4. klasse kan man visstnok ta et fag som heter Rekkehus, hvor man drar på eskursjon til (ja, nettopp) London for å se på rekkehus. Nice.

Obligatorisk bilde fra Tate Modern. Fine museet sitt, det er alltid like moro å gå og se igjen mine gamle venner Matisse, Rothko og Dalì, med flere.

Turen kort oppsummert: Were there people in London? Really? I did not notice.

4 kommentarer:

astmakid sa...

liker bildene dine :)

Maria Amelie sa...

Så fine bilder!!:-)
Jeg skjønner det der med arkitekturorgasme, bygget var jo nydelig.

*Deline sa...

J'aime beaucoup comment tu as organisé ton post: photos & commentaires, c'est mieux que beaucoup de blabla :)

*Deline sa...

(hadde ikke lyst til å tenke på norsk) lazy lazy me.