søndag 20. juli 2008

Det fikk Bodegaen til å blekne, liksom...

Vi er tilbake fra Slottsfjell! Og herregud, for et mojo vi må ha hatt! Jeg tror aldri jeg har blitt sjekket opp så mange ganger på så mange teite måter. Same goes for mine venninner. Favorittene følger her i tilfeldig rekkefølge.

- "Hvorfor ble du så fin ?"
Sånn på din fjortende pils mener du, når du begynner å bli litt smådesp og hypp på å få med deg noe hjem? Hørt på Kastellnatt under Slagsmålsklubben.

- "Jag trodde först du var svensk, för svenska flickor är så mycket snyggare enn norska."
Nei, jeg er norsk og norsk to tha bone! Fortsettelsen var heller ikke særlig pen, en generell undervurdering av mine tekniske ferdigheter ("Kan du hente gaffa? Det er sånn sort, bred teip man pleier å bruke på scenen...") kombinert med å bytte ut navnet mitt med søtnos, førte til at jeg var ganske sinna etter åtte timers selskap med min med-frivillige stagehands.

- "Veldig hyggelig å treffe dere, men jeg må skikkelig tisse altså. Må du tisse? Skal du være med å tisse? Nei? Ikke?"
Går det greit hvis jeg må bæsje eller? En bekjent av en venn av oss som snublet over oss på vei til do, og førte en lengre samtale med en av tre jenter. Dette var avslutningen. Så herlig lite subtilt, og så hysterisk morsomt. Vi har ledd lenge av tissegutten etterpå...

- "Hvis ikke jeg kysser deg nå, så dør jeg!"
Hvis du ikke kjøper øl til meg nå, så dør jeg! Og så kan vi se an den kliningen senere. Kastellnatt igjen, i baren. Kompisen hans hadde akkurat kjøpt tre øl som han som var døden nær og en annen tok hver sin av og lot kompisen stå igjen og betale, før han gikk for å slå "vennene" sine. Da stod det igjen en øl til meg, som jeg tok før jeg løp bortover i sølepyttene til vennene mine.

- Dårlig dansing. Alltid en slager. Alltid!

Ellers var det fint å henge med fine venninner, treffe gamle og nye teknikervenner, drikke øl, snakke fransk på hytta, sitte foran lysbordet og se Kaizers og Superfamily, samt sjekke Samordna Opptak... Egen post kommer.

1 kommentar:

Maria Amelie sa...

så bra du hadde fint! fikk jo aldri sett deg på festivalen, men vi ses nok på Samfundet:-)