torsdag 10. juli 2008

Astrids tips til en vellykket Oslosommer

- Ta en spasertur over Frogner/Urra/Briskeby og kjøp (evnt få, hvis du har de rette kontaktene) en deilig iskaffe på Mocca. Eventuelt en dobbel cortado hvis det blåser.
- Kjør en ekstra runde i rundkjøringen ved Bislet Stadion bare fordi det minner deg om den gangen du kjørte femten runder rundt samme rundkjøring i russetiden med to gode venner, mens folket som satt og drakk på Store Stå Pub holdt tellingen for dere.
- Hør på Black Kids!
- Besøk en gammel venn på Vinderen og grill skikkelige hamburgere, og prat om alt og ingenting.
- Kjøp jordbær, økologisk vaniljeis og mørk sjokolade. Rens bærene og riv sjokoladen over is og jordbær. Nytes best sammen med en fin venninne man kan plukke opp i dodgy strøk på østkanten, med Den Gode Samtalen om sommerens festivalopplevelser og de kjekke guttene som tilbehør.
- Vend ansiktet mot solen og ignorer at du er bakfull.

Mmm, for et liv! Jeg virkelig elsker å være i Oslo om sommeren. Det er ennå mange kule ting som må gjøres før sommeren er komplett: Øya, søndagsmarked i Birkelunden, blåskjell på Lanternen, tilbringe mer tid i Frognerparken, havefester, cupping hos Tim Wendelboe hvis han driver med slikt ennå, oppdage hva som er sommerens kuleste utesteder (Revolver? Oslo Mek. Verksted? Dattera til Hagen?), ekspedisjon til Nordstrand og mye mer caféliv. Juli og starten av august ser ut til å bli meget bra, med andre ord!

4 kommentarer:

erle sa...

Melder meg på Frognerpark, Øya og marked! :)

erle sa...

Takk for i dag, forresten! :D

Anonym sa...

lanternen! i'm in!
og og og reketur!!!

Fride sa...

Gloria Flames! \,,/

Evt Ivars Kro, hehehe..