torsdag 25. august 2011

Här bor jag!


Da vi så på leiligheter i sommer, var første pri å finne noe i passelig avstand til Chalmers, og helst på sentrumssiden av Chalmers. Vi endte derfor opp i vakre Linnéstaden, som vel best kan beskrives som en litt kontinental utgave av Frogner i Oslo, med store og gamle sekelsskiftegårder, en imponerende café- hundebutikk- sykkelbutikk- og secondhandbutikk-tetthet, vakre mennesker, surdeigsbakeri og Michelinstjernete restauranter. Her bor altså vi.


Sånn her ser altså rommet mitt ut. Jeg tok det lilla rummet, men det er jo plass til både seng, skrivebord og kleskomode, så det holder lenge det. Prøver desperat å pynte litt på veggene med kjoler, mens jeg går og sikler på et utrolig lekkert bilde en lokal kunstner har utstilt til å henge over sengen. Enn så lenge, rungende tomhet. Iallfall mye bedre enn det svært kunstferdige maleriet av et elskende par som hang der da jeg flyttet inn.


Et kvarter utenfor sentrum ser det sånn her ut. Svaberg, saltvann og sol. Litt for kaldt å bade på mandag, men fint var det.


Altså.

2 kommentarer:

aDeLiNe sa...

Jeg vil komme på besøk!!!

Erle sa...

Det så deilig ut! Enjoy!