onsdag 4. mai 2011

Om seks uker skal jeg flytte

Hver gang jeg åpner klesskapet, vurderer jeg hva jeg skal ta med videre. Hva jeg skal selge, hva som skal på Fretex og hva jeg kan kaste.

Hver gang jeg finner frem en plate, ser jeg på vinylen og tenker at det blir et styr å bære den bort til S, både spilleren og platene skal få bo hos ham.

Hver gang jeg kjeder meg, skriver jeg lister så jeg ikke glemmer noe i eksamensmaset over ting jeg må fikse i leiligheten før Ruben overtar.

Hver gang jeg drikker kaffe, funderer på hvilke Mummi-kopper som skal bli med sydover og hvor mange ulike måter å lage kaffe på jeg egentlig trenger konstant tilgang til. (Minst to.)

Hva skal til Sverige, hva skal i esker på loftet, hva skal til S og hva skal hjem. Hvor mye trenger man egentlig for å skape seg et midlertidig hjem i et år? Hva skal til?

2 kommentarer:

lindaoppleversveits sa...

Lite. Jeg hadde 5 esker da jeg flyttet til Stavanger(og kom tilbake med 10...), men trengte egentlig ikke mer. Hvor mye kommer du til å være hjemme(og hva kommer du til å gjøre der?) og hvor mye kommer du til å være på campus, cafeer, parker, livet. Husk at det er vinter der også, men det er vel ikke så langt hjem for å hente en ekstra jakke? :)

Anonym sa...

Kom til Noreg med 20 kilo og vettu ka: det går så bra :)