torsdag 13. november 2008

Nye venner

Venninne: Jeg har bare ikke truffet noen jeg får skikkelig sommerfugler i magen av på lenge, du vet, sånn at jeg kjenner kjemien bare klaffe skikkelig, liksom.

Jeg har! Jeg traff dem i dag morges, jeg tror de er fem eller seks stykker. De spiller glad indiepop med tekster som treffer. Mitt første bekjentskap med dem kom via noen felles venner, siden har jeg truffet dem på egen hånd på Samfundet og til og med plastret sammen en av dem da hun skar seg på en ølflaske. Jeg lette etter dem i sommer på festivalene, fant dem ikke, men igår fant jeg dem sannelig på Platekompaniet. Og på vei til skolen, i frisk vinterluft, litt for sent ute og med kaffen i hånden, trykket jeg play og dagen gikk fra å være en "meh, jeg forsov meg og jeg ser teit ut og vi har feil type brød hjemme og hvorfor finner jeg aldri to like sokker"-dag til å bli svært, svært lovende. Etter to timer tegning med kull og kritt (med det resultat at jeg er sort under neglene og i hele ansiktet) og to gjennomlytt, føler jeg meg glad, harmonisk, forelsket og klar for lunch. My little pony altså.

2 kommentarer:

Maria Amelie sa...

Så herlig! Jeg hadde hørt masse på dem idag og igår siden de kommer på bylarm og synes de er helt herlige! De har jo vært på Samfundet før, men da skjønte jeg ikke helt hvem de var:-)

*Deline sa...

Jeg og hadde hørt på dem og så husket jeg at det var deg som hadde snakket om dem en dag på en kafé på Frogner... (hva heter det igjen? Mokka?)
Det var jo den første gangen i HELE livet mitt jeg drakk en iskaffe!
:)