tirsdag 19. februar 2008

Time to get geeky

Nå er det slutt. Det er ikke mer fest og moro på en stund nå, det er ikke mer "bare en liiiten pils til" og så bli til klokka sju, eller plinging, eller berging, eller alt det andre fjaset jeg har bedrevet hele denne vinteren. Det skal bli stille, hvitt og rolig i Astridland, og denne gangen mener jeg det.

Nå er det skole fra 8 til 16 eller lenger hver dag til jeg er i rute igjen. Jeg kom ajour med fysikken idag, og forhåpentligvis er jeg ajour i matte enten imorgen eller i løpet av onsdagen, og da kan jeg begynne på de ti kapitlene jeg skal lese i kunsthistorie, samt levere øving. Det kan bli en stund til du ser meg jekke en øl igjen. Og ikke bare fordi jeg tror jeg er svart.

De gode nyhetene er derimot at jeg drar til Oslo i helgen. Det blir sushi, Kaffefuglkaffe, Kattateateret og familietid. Hått hått. Vil du henge, rop ut!

1 kommentar:

Thomas sa...

Vil du ha middag på hemmelig adresse? Jeg ville skrevet nummeret mitt her, men telefonen er stjålet, så det går dårlig. Mail heller på astrid-thomas(snabel)hemmeligadresse.com, eller MSN dummmas(snabel)hotmail.com.