torsdag 17. mars 2011

Edit: jeg flytter til Gøteborg

Jeg har brukt en del tid på det her med utveksling i det siste. Og etter å ha brukt masse tid, så har det endelig gitt resultater. Jeg skal ikke til Lund, fordi jeg har kommet inn på Chalmers i Göteborg isteden. Göteborg!!!

Göteborg for meg er sommer, hallonglass, trikken fra Långedrag, solbrente føtter, Liseberg, shopping på Nordstan, mammapappasøster og Frikk da han var valp, seiltur og Lilla Bommen. Göteborg er Håkan Hellström og Beyond Retro og fika i Haga.

Herregud. Jeg skal flytte til en stor by igjen. Med trikk! Idag tror jeg at jeg er den lykkeligste personen på hele Gløshaugen.

2 kommentarer:

aDeLiNe sa...

<3

Om meg sa...

Så glad jeg kom over bloggen din nå! Jeg har utrolig lyst å flytte til Gøteborg til høsten, men har jo null peiling på hvor jeg skal begynne. har lest på hundrevis av sider og skjønner jeg må finne meg et sted å bo - fort.
Søknadsfristen på universitetene er jo gått ut, men jeg studerer allerede økonomi her hjemme som jeg fant ut man kan fortsette med via nettstudier i hvilket land man vil. Lyst å sende meg en mail? :)

tonjefm@msn.com