tirsdag 26. mai 2009

Siste innspurt / siste rester

Stansted, januar 2009: "Hi, can I have... ten bags of dried mango, please? You see, I really adore them, but I haven´t found them anywhere in Norway, so yes, I am kind of stocking up on them..." Følte meg litt teit, men det var verdt det. Og så sparte jeg et par-tre poser til en gang jeg virkelig trengte dem.

NÅ.

Gløshaugen, mai 2009: Produsere alt materiale. Høre all musikken på iPoden. Drikke enda mer kaffe. Ha reservepult på EL i tilfelle det blir for mye støy eller for lite strøm på tegnesalen. Og spise tørket mango. Digg!

4 kommentarer:

ingrid sa...

Har du vært i en matbutikk i Norge og sett etter tørket mango? Jeg vet om minst en butikk som selger det, dvs. den eneste butikken jeg handler i.

Anonym sa...

Projekt: lære meg å lage iskaffe, da kan jeg invitere deg og drikke iskaffe og "papoter" mens vi sitter i sola :)

Tollef Fog Heen sa...

Den lille nøttefabrikken lager tørket mango her i Norge. Min lille, lokale ICA har det ihvertfall, så du kan jo lete litt rundt i nærheten av nøttene in din lokale butikk.

astrid sa...

Problemet er at all den tørkede mangoen jeg har funnet i Norge inneholder masse sukker, og det vil jeg ikke ha :( Men jakten fortsetter. Enn så lenge samler jeg intenst når jeg er i UK.