onsdag 21. januar 2009

Opposisjon

Man trenger: en arkitektureskursjon for å se på fagverk i tre i en gammel flyhangar, et digitalkamera og to arkitektstudenter med minst 60 studiepoeng i kunsthistorie.

Resultatet blir en impulsiv, aggressiv og spontan kunstserie. Man kan gjerne kalle det ready-mades, eller collage, med et sterkt samfunnspolitisk budskap. Les under bildene for å få tolkningen! (Obs - denne bloggposten kan tolkes noe ironisk)

Et symbol på samfunnet slik vi ser det. Det hvite arket symboliserer menneskeheten slik den en gang var, men det komforme samfunnet presser ned alt det vakre og fine menneskene bærer på. Noen prøver å bryte ut av mønsteret, men det går ikke! De er fanget, fanget i sin egen komformitet og av sine egne barrierer. Ingen slipper unna!

Samfunnet slår deg i trynet hver eneste dag. Her er det ikke noen milde begynnelser, bare harde fakta.

Du trodde du hadde funnet meningen med livet etter å fulgt den lange og krokete veien livet tar, men til slutt ender du bare i en haug med søppel uansett.

Lillestrøm - det mest konforme og nedpressede stedet på hele jorden. Og så her finnes det individer som ønsker å komme seg ut, men heller ikke her klarer det.

The Circle of Life - innesperret i et firkantet samfunn basert rundt masseproduksjon, og hvor alle er like. Like i den grad at alle tilsteber sin egen unikhet, men ender opp med å gå i Converse og trange jeans uansett. Unikt my ass.

2 kommentarer:

dr. e sa...

dyyyypt... *klø seg i skjegget* :)

*Deline sa...

hæ?
mais bien sûr...
:)